pin.all

Aanwezigheidsregistratie was nooit eenvoudiger

Wat is pin.all

pin.all is een eenvoudige cloud-oplossing voor elektronische aanwezigheidsregistratie en personeelsopvolging. Het systeem is een combinatie van een mobiel toestel op locatie en een online portal voor de opvolging van de aanwezigheden. Wanneer iemand op een locatie aankomt, registreert die zich. Dit kan op verschillende manieren: via een badge, een sms-bericht, een app... De aanmelding wordt vervolgens verstuurd naar het centraal platform van pin.all en is meteen zichtbaar voor iemand die daar toegang toe heeft. Eenvoudige en automatische verzending van de gewerkte uren naar de RSZ. Indien van toepassing, wordt de registratie automatisch doorgestuurd naar Checkinatwork en is ook de verplichte aangifte een feit. Met pin.all heeft u steeds duidelijk inzicht in de gewerkte uren van uw medewerkers en ziet u in één oogopslag wie er wel en niet aanwezig is.

Hoe werkt pin.all

Uw medewerkers kunnen zich op verschillende manieren registreren op de plaats van tewerkstelling: via badge, telefoon of sms-bericht. Die keuze wordt bepaald door:

  • het aantal te registreren personen
  • de frequentie van de bezoeken
  • het aantal locaties
  • het soort locatie

U kunt ook verschillende systemen combineren om op die manier tot een optimale oplossing te komen op maat van uw bedrijf en activiteiten. Naar de toekomst toe voorzien we registratie-uitbreidingen via app, digitale beacons, beveiligde handpalm scan, ...

Wie kan pin.all gebruiken?

pin.all werd aanvankelijk ontwikkeld voor bouwondernemingen, de schoonmaaksector en uitzendkantoren. Vooral in deze sectoren kan het beheren en opvolgen van medewerkers enorm tijdrovend zijn, zowel voor het bedrijf zelf als voor de klanten.

Maar ondertussen is pin.all ruim inzetbaar: overal waar bedrijven personeel op pad sturen, hetzij naar klanten met een vast adres, hetzij naar locaties in de openbare ruimte of ergens te velde ... daar maakt pin.all het verschil.

info@pinall.be Molenstraat 72 8790 Waregem tel: +32 56 650 100 Belgium

i.deeds