Pinall

Een veilige cloudoplossing voor opvolging, communicatie en tijdsregistratie.

pinall is ontstaan uit de expertise van i.deeds in het monitoren van medewerkers binnen het bedrijf of in het veld. Een team werd specifiek opgeleid om dit cloudplatform te ontwikkelen. Met onze functionele kennis van verschillende nichemarkten hebben we een specifieke oplossing ontwikkeld voor sectoren als de bouw, schoonmaakbedrijven, facility management en uitzendbureaus.

Ontdek ons unieke DNA

i.deeds

Jij staat centraal

Bij i.deeds en pinall staat de mens altijd centraal. We helpen i.changers groeien met een op maat gemaakte carrière, persoonlijke begeleiding, opleidingen en boeiende projecten. Onze unieke DNA stelt ons in staat om zowel individueel als op organisatieniveau verder te groeien. We koesteren niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten. We omkaderen hen op alle mogelijke manieren, omdat we geloven dat investeren in mensen direct leidt tot kwalitatieve dienstverlening en geweldige resultaten. Ons doel is jouw tevredenheid te overtreffen, je een unieke ervaring te bieden en een langdurig partnerschap op te bouwen.

Laat ons kennismaken

i.deeds

Onze missie

Bij i.deeds koesteren we langetermijnpartnerschappen door onze onafhankelijkheid, knowhow en een praktische aanpak. Met 'Customer Intimacy' als ons leidende principe streven we naar efficiënte processen en leveren we bruikbare inzichten voor duurzame resultaten. Samen navigeren we door een dynamisch zakelijk landschap, waarbij we meetbare waarde en wederzijds succes creëren.

Laat ons kennismaken

pinall

Onafhankelijke partner

Als onafhankelijke partner bieden we objectieve expertise en ervaring, vrij van belangenconflicten. We kunnen een frisse blik werpen op jouw organisatie, processen en technologieën, en helpen bij het identificeren van de beste digitale oplossingen voor jouw specifieke behoeften. We brengen diepgaande kennis en inzicht in de nieuwste trends en technologieën, waardoor we in staat zijn om de meest effectieve strategieën te ontwikkelen en implementeren.

Laat ons kennismaken

Onze 6 waarden

Ontdek de kracht van onze 6 kernwaarden, die het fundament vormen van onze identiteit. Hier creëren we een omgeving waarin iedere i.changer zich niet alleen welkom voelt, maar ook een essentieel onderdeel van ons succes is. Sluit je aan en maak het verschil!

WeEnjoy

We Enjoy

We genieten erg van/met elkaar

We Share

We Share

We maken elkaar beter

We Care

We Care

We staan schouder aan schouder

We Grow

We Grow

We zijn enorm leergierig

We Own

We Own

We nemen onze verantwoordelijkheid

We Challenge

We Challenge

Geen uitdaging is ons te groot

Let's change
your tomorrow

Heeft je bedrijf of project progressieve ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een boeiende job waarin je jezelf maximaal kunt ontwikkelen? Wij luisteren naar je behoeften.