Pinall features

Hoe werkt het?

pinall is een platform dat meer is dan enkel het registreren van tijden van je medewerkers. Het opvolgen, communiceren en samenwerken met je partners, maakt van dit platform een troef voor jouw bedrijf.

In 7 stappen wordt de volledige flow toegelicht:

  1. Captatie
  2. Registratie
  3. Communicatie
  4. Samenwerking
  5. Opvolgen
  6. Verwerking
  7. Beveiliging
Pinall captation

Captatie

Versterk je workflow

pinall biedt diverse registratiemogelijkheden: "lokaal," "mobiel," "geïntegreerd," en "handmatig." Lokale registratie omvat apparaten zoals telefoons, badgelezers en handpalmscanners. Mobiele registratie gebeurt via sms of een veilige app met geolocatie. Integratie laat klanten hun eigen apparaten gebruiken via API's. Handmatige registratie vindt plaats op het platform en biedt eenvoudige functies voor correcties. Het platform is toegankelijk op pc, notebook, tablet of smartphone met een gebruiksvriendelijke interface.

Registratie

Registratie

Meer dan captatie van data

pinall is meer dan captatie van gegevens. Het valideert de vastgelegde gegevens met platforminformatie en planning. Dankzij automatische verwerking van construbadge® en metalbadge worden administratieve taken geminimaliseerd. Medewerkers worden automatisch gecreëerd en aan het juiste bedrijf gekoppeld. De handige API-functies van het platform bieden mogelijkheden voor extra validaties en gegevensintegratie, waardoor de vastlegging evolueert van een eenvoudige observatie naar een bruikbare registratie in het proces.

Communicatie

Communicatie

Blijf op de hoogte in realtime

pinall is ontworpen om je tijdig en adequaat te informeren via verschillende kanalen: notificaties, sms of e-mail. Notificaties waarschuwen voor afwezigheden of onregelmatigheden, zodat je proactief oplossingen kunt bieden. Sms-meldingen signaleren problemen met apparatuur, zodat snelle actie mogelijk is. E-mails bevestigen communicatie. Je kunt deze meldingen personaliseren om alleen relevante berichten te ontvangen.

Samenwerken

Samenwerking

Verbinding rond dezelfde gegevens

pinall is hét platform voor naadloze samenwerking met zowel klanten als leveranciers. Geen gedoe meer met meerdere logins en websites; alles is centraal beschikbaar. Beheer en bekijk eenvoudig alle medewerkers op diverse locaties. Elimineer extra administratie door partners veilige toegang te geven tot specifieke gegevens. Verzend geen overzichtelijke e-mails meer; partners kunnen hun gegevens opvragen wanneer het hen uitkomt. Met slechts één API-integratie kunnen gegevens van verschillende partners worden opgevraagd, wat zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op één gecontroleerde locatie.

Opvolging

Opvolging

Eenvoudig, snel en overzichtelijk

pinall is toegankelijk op diverse apparaten: desktop, notebook, tablet en smartphone. Het cloudplatform is altijd beschikbaar, waar je ook bent. De gegevenspresentatie varieert op basis van je rol. Registraties worden snel en nauwkeurig opgevolgd en eenvoudig vergeleken met planning. Uitzonderingenbeheer vermindert werklast en voorkomt fouten, wat leidt tot meer flexibiliteit, duidelijkheid voor klanten en snellere gegevensverwerking.

Opvolging

Verwerking

Alle data binnen je eigen systeem

pinall biedt naadloze gegevensverwerking voor facturatie en loonadministratie in uw eigen systeem. Met talloze API's, ontworpen als een service voor uw systeem, maakt pinall machine-naar-machine communicatie eenvoudig, met digitalisering aan de bron en eenvoudige setup. Het integreert moeiteloos met interne applicaties, inclusief medewerkersplanning, facturatie en loonadministratie. Met API-first design, veilige communicatie en lagere ontwikkelingskosten is integratie gestroomlijnd, wat resulteert in automatische gegevensverwerking.

Security

Security

Veilig in de cloud

pinall waarborgt beveiliging vanuit vier perspectieven: gebruikers, systemen, GDPR en Azure-cloudoplossing. Gebruikersprofielen bieden functiegerichte toegangscontrole en gegevensbeperking. Systeembeveiliging voorkomt misbruik via een "bus en service" mechanisme dat directe database-toegang verhindert.

Bekijk onze toestellen

Apparaatselectie op basis van locatie, bezoekfrequentie, aantal werknemers, partnerregistraties en beveiliging.

Pinall device mockup

Lets change
your tomorrow

Heeft je bedrijf of project progressieve ondersteuning nodig? Of ben je op zoek naar een boeiende job waarin je jezelf maximaal kunt ontwikkelen? Wij luisteren naar je behoeften.